Uw logistiek onze zorg

Als bedrijf kunt u zich natuurlijk niet constant bezighouden met de logistieke handelingen binnen uw bedrijf. En ook als u dit uitbesteedt wilt u zich niet constant zorgen hoeven te maken over dit gedeelte. Aan ons kunt u dit met een gerust hart overlaten.

Wij zorgen ervoor dat uw pakketten en andere soorten vracht daar komen waar u ze wilt hebben, zonder dat u zich daar zorgen over hoeft te maken. Uw vracht wordt met zorg behandeld en in zo weinig mogelijk tijd afgeleverd op de plaats van bestemming.
Kwaliteit staat bij ons bovenaan! Wij hanteren een hoge kwaliteitsnorm.

Geschiedenis

T. Gielen Koeriersdienst is min of meer uit nood geboren. Na ruim dertig jaar bij een accountantskantoor gewerkt te hebben ben ik in 2010 overgestapt naar een koeriersbedrijf. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan, en de nodige complimenten gekregen.

Toen dit bedrijf failliet ging heb ik een van de auto’s, een  Fiat Doblo Maxi en een aantal klanten overgenomen. Zowel bij een accountantskantoor als bij een koeriersbedrijf staat dienstverlening hoog in het vaandel. Aangezien dienstverlening in mijn bloed zit en autorijden mijn hobby is heb ik nu van mijn hobby mijn beroep gemaakt.
 

T. Gielen Koeriersdienst

De Steenkamp 58
3781 VS Voorthuizen
Tel.    0342-473412
Mob. 06-23873508

T. Gielen Koeriersdienst